مطالب

بهترین سبک برای شروع خوشنویسی انگلیسی

بهترین سبک برای شروع خوشنویسی انگلیسی

سلام به همه دوستان عزیز و هنرمند. امیدوارم حالتون خوب باشه و شاد و خندون باشید. اگر شما هم به تازگی یادگیری خوشنویسی انگلیسی رو آغاز کردین ممکنه همیشه براتون این سوال پیش بیاد که “از بین این همه سبک متنوع در خوشنویسی انگلیسی کدومش رو باید برای شروع انتخاب کرد؟ “. میتونم بگم انتخاب سبک مناسب برای شروع خوشنویسی انگلیسی میتونه خیلی خیلی موثر باشه. اگه شما سبکی رو انتخاب کنید که براتون کاربرد آنچنانی نداشته باشه و یا این که سبکی رو انتخاب کنید که بهش علاقه ای ندارین ممکنه نتونید پیشرفت چندانی داشته باشین. در این پست قصد دارم بهترین سبک برای شروع خوشنویسی انگلیسی رو با توجه به هدف و موقعیت شما بهتون معرفی کنم.

خوشنویسی پیوسته نویسی با ماژیک
خوشنویسی پیوسته نویسی با ماژیک

سوالاتی که قبل از شروع به یادگیری خوشنویسی انگلیسی باید از خودتون بپرسید

قبل از این که در هر کلاس و دوره ای ثبت نام کنید باید تشخیص بدین چه سبکی به دردتون میخوره و برای شما مناسب تره. قبل از هر تصمیمی کافیه که این سوالات رو از خودتون بپرسین :

  • چه سبکی رو برای شروع بهتره انتخاب کنم؟
  • به خوشنویسی با خودکار بیشتر علاقه دارم یا به خوشنویسی با قلم؟
  • آیا صرفا میخوام دست خطم بهتر بشه یا این که بتونم تابلو های هنری خلق کنم؟
  • به چه هدفی میخوام خوشنویسی رو آموزش ببینم؟

سبک های خوشنویسی انگلیسی بسیار متنوع است

همون طور که اطلاع دارین انگلیسی و لاتین رو به سبک های بسیار متنوعی میشه خوشنویسی کرد و اگه شناخت خوبی از هر یک از این سبک ها نداشته باشیم نمیتونیم نقطه شروع خوبی رو برای خودمون انتخاب کنیم. اما در بین این همه سبک متنوع قصد دارم در مورد سبکی هایی صحبت کنم که برای شروع میتونن انتخاب مناسبی باشن.

خوشنویسی به سبک کاپرپلیت
خوشنویسی حرف D به سبک کاپرپلیت

انتخاب مناسب ترین سبک برای شروع

بنده برای راحتی در انتخاب شما سعی کردم شما رو در دو گروه قرار بدم. به احتمال زیاد و بر حسب تجربه ای که بنده دارم شما در یکی از این دو دسته زیر قرار دارین:

گروه اول: قصد دارید دست خط انگلیسی روز مره تون رو بهتر و زیباتر کنید

بسیاری از هنرجویان و افرادی که در کلاس های خوشنویسی انگلیسی شرکت میکنن قصد دارن دست خط خودشون رو زیباتر کنند. ممکنه شما دستخط انگلیسی خوبی نداشته باشید و در عین حال داشتن یک دست خط خوب براتون خیلی ضروری باشه. این گروه به دنبال خلق آثار هنری نیستند و اصلا با دنیای هنر سر و کاری ندارن. تنها میخوان بهتر، خوانا تر و زیباتر بنویسن. کاربرد خوشنویسی برای این گروه خیلی بیشتر از هنر خوشنویسی براشون اهمیت داره و به احتمال زیاد بیشتر از گروه دوم با زبان انگلیسی سروکار دارن.

پیوسته نویسی با خودکار
پیوسته نویسی با خودکار

مطلب مرتبط : منابع یادگیری خوشنویسی انگلیسی

بهترین سبک خوشنویسی برای گروه اول

با توجه به ویژگی هایی که در پاراگراف قبل ذکر شد به راحتی میشه گفت:

سبک پیوسته نویسی انگلیسی بهترین سبک برای گروه اوله.

پیوسته نویسی (دستخط زنجیره ای) یک سبک بسیار مناسب برای شروع خوشنویسیه. اصولی که هنرجویان در پیوسته نویسی آموزش می بینند باعث میشه با دنیای خوشنویسی انگلیسی تا حد زیادی آشنا بشن و پس از تمرین و تکرار و تسلط به پیوسته نویسی این توانایی رو دارن که یک دستخط بسیار زیبا و خوانایی داشته باشن.

بهترین سبک برای شروع خوشنویسی انگلیسی
پیوسته نویسی با خودکار

گروه اول چه افرادی هستند؟

به طور خلاصه پیوسته نویسی انگلیسی برای این افراد بسیار مناسب است. صد البته علاقه مندان بسیار زیادی هستند که ممکنه در این دسته بندی قرار نداشته باشن اما باز هم پیوسته نویسی براشون بهترین انتخاب باشه. اما در هر صورت اگه

  1. مدرس زبان انگلیسی هستین و وایت برد نویسی براتون اهمیت داره.
  2. یک پزشک هستین و علاقه دارین نسخه ها رو با یک دستخط بسیار زیبا بنویسین.
  3. دستخط فارسی زیبایی دارین و دلتون میخواد دستخط انگلیسی خوبی هم داشته باشین.
  4. در یک موسسه آموزش زبان انگلیسی شرکت کردین و علاقه دارین در کنار درستون، دست خط انگلیسی بسیار زیبایی داشته باشین.
  5. دانشجوی رشته زبان هستین و اگه زبان نوشتاری انگلیسی رو با یک خط زیبا بنویسید براتون یک امتیاز خوبی محسوب میشه.
  6. و یا به هر دلیلی به نظرتون خوش خط بودن برای شما کاربردی و مهمه و یا به هر دلیل دوست دارید دست خط خیلی زیبایی داشته باشین

اگر شما هم با زبان انگلیسی زیاد سر و کار دارین خیلی خوبه که خط انگلیسی خیلی زیبایی هم داشته باشین. پیوسته نویسی این امکان رو برای شما فراهم میکنه که به راحتی و با کمترین زمان و هزینه به بهترین نتیجه برسین.

بهترین سبک برای شروع خوشنویسی انگلیسی
وایت برد نویسی به سبک پیوسته نویسی – استاد مجتبی کرمی – عکس از ilcc.ir

چرا پیوسته نویسی انگلیسی بهترین سبک برای گروه اول محسوب میشه؟

اگر بار ها و بار ها از بنده بپرسید باز هم با اطمینان میگم پیوسته نویسی (هندرایتینگ) بهترین و اساسی ترین سبک برای شروع خوشنویسی انگلیسیه. چرا که:

  1. کاملا اصولیه. اصولی بودن پیوسته نویسی باعث میشه که هنرجو با اصول اولیه خوشنویسی آشنا بشه و با استفاده از این اصول بقیه سبک های خوشنویسی رو خیلی راحت تر میتونه یاد بگیره
  2. به راحتی قابل یادگیریه. مشخصا برای افراد مبتدی و هنرجویان تازه وارد سبکی رو پیشنهاد میکنیم که بشه هم سریع و هم راحت آموزش دید.بنابراین اصلا نگران نباشید و قول میدم پیوسته نویسی رو خیلی راحت میتونید آموزش ببینید.
  3. نیاز به ابزار خیلی خیلی کمی داره. تنها با داشتن یک خودکار و چند کاغذ می تونید به راحتی پیوسته نویسی رو آموزش ببینید و دستخط خودتون رو زیباتر کنید.
  4. خیلی کاربردیه. داشتن یک دستخط خوب واقعا یک مهارتیه که همه بهش افتخار میکنن. شما در هر جایی میتونید این مهارت رو به نمایش بذارید. در یک کلام “همیشه همراه شماست”.

بنابراین با اطمینان خاطر می تونم بگم “اگر قصد شما از شرکت در کلاس های خوشنویسی بیشتر جنبه کاربردی داره تا هنری حتما توصیه می کنم پیوسته نویسی انگلیسی رو آموزش ببینید” .

بهترین سبک برای شروع خوشنویسی انگلیسی
خوشنویسی به سبک پیوسته نویسی انگلیسی – عکس از ilcc.ir

گروه دوم: هنر خوشنویسی براتون کاربرد هنری داره

ممکنه که شما به خوشنویس انگلیسی علاقه مند باشید و هر طور شده قصد دارید به در این زمینه پیشرفت کنید، به تسلط کامل برسید و حتی در آینده از این راه کسب درامد کنید. در این صورت شما در گروه دوم قرار دارید. برای شما هنر خوشنویسی صرفا برای بهبود دستخط نیست بلکه خیلی بیشتر از این ها براتون اهمیت داره.

سبک های هنری خوشنویسی از تنوع بسیار بالایی برخوردار هستند و برای گروه دوم بر خلاف گروه اول انتخاب های بسیار زیادی وجود داره. سبک های کاپرپلیت، گوتیک، ایتالیک، براش کالیگرافی، اسپنسریان و … تماما زیبا و قابل یادگیری هستند. اما بنده قصد دارم بهترین سبک رو برای شروع یادگیری خوشنویسی بهتون معرفی کنم.

بهترین سبک برای شروع خوشنویسی انگلیسی
خوشنویسی به سبک کاپرپلیت – از اسماعیل بیگدلی

ویژگی های یک سبک مناسب برای شروه خوشنویسی انگلیسی

بسیاری از سبک های خوشنویسی با این که زیبا به نظر میرسند اما ممکنه برای شروع مناسب شما نباشن. بهترین سبک برای شروع خوشنویسی انگلیسی باید یک سری ویژگی ها رو داشته باشه :

  • اصول و قواعد داشته باشه.
  • برای همه به راحتی قابل یادگیری باشه.
  • شباهت نسبتا خوبی به دیگر سبک های خوشنویسی داشته باشه.
  • ابزار یادگیری در دسترس باشه.

بنده سعی کردم ویژگی های یک سبک مناسب رو برای شروع به یادگیری خوشنویسی انگلیسی خدمتتون عرض کنم اما این رو همیشه در ذهن داشته باشید که شما می بایست سبکی رو انتخاب کنید که ازش لذت ببرید. چه فایده ای داره شما یک سبکی از خوشنویسی رو آموزش ببینید که تمام ویژگی های بالا رو داشته باشه اما ازش خوشتون نیاد؟

بهترین سبک برای شروع خوشنویسی انگلیسی
خوشنویسی به سبک کاپرپلیت – از اسماعیل بیگدلی

بهترین سبک خوشنویسی برای گروه دوم

با توجه به ویژگی هایی که در پاراگراف بالا ذکر شد میشه گفت:

سبک کاپرپلیت بهترین و مناسب ترین سبک برای گروه دومه

این سبک تمام ویژگی های یک سبک مناسب برای شروع رو داره. اگر شما احساس می کنید در گروه دوم قرار دارید و خوشنویسی براتون جنبه هنری داره حتما بهتون پیشنهاد میکنم از کاپرپلیت شروع کنید. اما چرا کاپرپلیت؟

بهترین سبک برای شروع خوشنویسی انگلیسی
خوشنویسی به سبک کاپرپلیت – از اسماعیل بیگدلی

گروه دوم چه افرادی هستند؟

به طور خلاصه اگه شما:

  • استاد و یا هنرجوی خوشنویسی فارسی هستین و خیلی دلتون می خواد خوشنویسی انگلیسی رو هم آموزش ببینید.
  • در یک زمینه هنری فعالیت دارید و می تونید خوشنویسی انگلیسی رو با هنرتون تلفیق کنید (مثل تذهیب، سیاه قلم، آبرنگ و …)
  • دانشجوی هنر یا گرافیک هستین و تسلط به خوشنویسی انگلیسی براتون میتونه یک امتیاز خوبی باشه.
  • قصد دارین در زمینه تایپوگرافی یا طراحی فونت فعالیت کنید و فکر می کنید داشتن مهارت در خوشنویسی انگلیسی خیلی به کارتون میاد.
  • دانشجو و یا مدرس زبان هستین و خیلی علاقه دارین زبان نوشتاری انگلیسی رو به زیبایی خوشنویسی کنید.
  • قصد دارید از طریق آموزش خوشنویسی انگلیسی به کسب درامد بپردازید.

و یا این که به هر دلیلی دوست دارین وارد دنیای خوشنویسی بشین و از هنر خودتون لذت ببرید.

بهترین سبک برای شروع خوشنویسی انگلیسی
خوشنویسی به سبک کاپرپلیت – از اسماعیل بیگدلی

چرا کاپرپلیت بهترین سبک برای گروه دومه؟

بنده سعی میکنم به طور مفصل در مورد سبک کاپرپلیت در یک پست جداگونه صحبت کنم اما اگه به طور خلاصه بخوام خدمتتون عرض کنم باید بگم که سبک کاپرپلیت:

  • کاملا اصولیه. به نظر بنده اصولی بودن یک سبک خیلی میتونه برای هنرجویان مبتدی تاثیر خوبی داشته باشه. به همین دلیل هم برای گروه اول سبک پیوسته نویسی رو توصیه می کنم. چون که اصول و قواعد داره. هنرجویان از همون ابتدا متوجه نظم و ساختار خوشنویسی میشن. هر چه قدم خودتون رو از ابتدا محکم تر بردارین مطمئن باشین سریع تر به نتایج فوق العاده میرسین.
  • به راحتی میشه یاد گرفت. اگر در تمرین مداومت و صبر داشته باشین به راحتی می تونید به تسلط بالایی در کاپرپلیت دست پیدا کنید.
  • بسیار زیباست. سبک کاپرپلیت از زیبایی فوق العاده ای برخورداره. همه این سبک رو میشناسن و از همه مهم تر هنگام خوشنویسی این سبک از هنر خودتان بسیار لذت خواهید برد. با تکنیک های فلوریشینگ هم میتونید به متن و کارتون رو تزیین کنید. به نظر بنده زیباترین سبک خوشنویسی انگلیسی سبک کاپرپلیته. خودم که عاشقشم!
  • از محبوبیت خیلی زیادی برخورداره. خیلی مهمه که برای شروع سبکی انتخاب بشه که اکثر هنرجویان و خوشنویسان باهاش آشنایی دارن. کاپرپلیت واقعا یکی از سبک های مورد علاقه هنرمندان و هنرجویان است.
  • اساتید کاپرپلیت در ایران بیشتر از سایر سبک ها است. بهتره که برای شروع یادگیری خوشنویسی انگلیسی سبکی رو انتخاب کنید که منابع بیشتری رو برای یادگیری داشته باشه. اساتید، کتاب ها، کلاس و دوره های آموزشی برای سبک کاپرپلیت بیشتر از بقیه سبک هاست.
  • سبک کاپرپلیت به دیگر سبک های خوشنویسی و یا حتی با دیگر سبک های هنری به راحتی قابل ترکیبه.

در مجموع کاپرپلیت در عین این که حروفش فرم بسیار زیبایی دارن می تونه بهترین سبک برای شروع به یادگیری خوشنویسی انگلیسی باشه.

کاپرپلیت هم برای هنرجویان مبتدی و هم برای هنرجویان و اساتید با تجربه فوق العاده است.

بهترین سبک برای شروع خوشنویسی انگلیسی
خوشنویسی به سبک کاپرپلیت – از اسماعیل بیگدلی

مطلب مرتبط : کلاس های حضوری خوشنویسی انگلیسی یا غیر حضوری؟

کاپرپلیت و پیوسته نویسی دو سبک پایه برای شروع خوشنویسی انگلیسی

همون طور که خدمتتون عرض کردم نقطه شروع خیلی خیلی اهمیت داره و اگر سبک مناسب رو برای شروع به درستی انتخاب نکنید ممکنه پیشرفت خوبی در این زمینه نداشته باشید.

به نظر شما چرا در خوشنویسی فارسی طبق چارت آموزشی انجمن خوشنویسیان ایران در ابتدا هنرجویان می بایست از نستعلیق شروع به یادگیری کنند؟ همون طور که خط تحریر و نستعلیق دو سبک اساسی برای شروع یادگیری از سوی اساتید انجمن خوشنویسی ایران پیشنهاد می شوند دو سبک پیوسته نویسی و کاپرپلیت نیز در زمینه خوشنویسی انگلیسی به عنوان دو سبک پایه برای شروع می باشند.

بنده خودم از سبک کاپرپلیت وارد دنیای خوشنویسی انگلیسی شدم. این سبک واقعا فوق العاده زیباست. هر بار که شروع به تمرین خوشنویسی میکردم واقعا به خودم افتخار می کردم. از اون موقع به بعد دنیا رو متفاوت میدیدم و همیشه یک احساس خوبی نسبت به خودم و اطرافیانم داشتم. هر بار که احساس تنهایی می کردم یک قلم و یک کاغذ به راحتی این تنهایی را پر می کردن. یک کلام “کاپرپلیت فوق العاده است!”.

جمع بندی

بنده سعی کردم در این پست شما رو در با توجه به موقعیت و هدفتون در دسته های مختلفی قرار بدم تا این که راحت تر و سریع تر بتونید بهترین سبک برای شروع خوشنویسی انگلیسی رو پیدا کنید. اما واقعا نه بنده و نه هر کس دیگه ای نمی تونه برای هنر حد و مرزی تعیین کنه و این خودش یکی از زیبایی های هنره.

به طور خلاصه اگه هدفتون از یادگیری خوشنویسی انگلیسی بیشتر جنیه روزمزگی داره، با زبان انگلیسی زیاد سر و کار دارین، زیاد به زبان انگلیسی می نویسید توصیه میکنم پیوسته نویسی انگلیسی رو برای شروع انتخاب کنید.

و اگه هدفتون از یادگیری خوشنویسی انگلیسی بیشتر جنبه هنری داره، با هنر زیاد سر و کار دارین و یا از این راه می خواین به کسب درامد برسین بهتون پیشنهاد میکنم کاپرپلیت رو برای شروع انتخاب کنید.

باز هم وظیفه بنده است که تاکید کنم بنده به هیچ وجه نمیتونم شما رو در حوزه هنر محدود کنم. شما تمام سبک های خوشنویسی رو می تونید بدون هیچ پیش نیازی آموزش ببینید. ممکنه در هم در گروه اول باشید و هم در گروه دوم و همچنین ممکنه در هیچ کدوم از این دو گروه قرار نداشته باشین. همه با یکدیگر تفاوت داریم. به خصوص در حوزه هنر تفاوت ها خیلی بیشتر به چشم میان.

بهترین سبک برای شروع خوشنویسی انگلیسی
بهترین سبک برای شروع خوشنویسی انگلیسی – عکس از ilcc.ir

یک خبر خوب

خبر خوب برای شما اینه که اگه به هر دلیل به خوشنویسی انگلیسی علاقه دارید (حتی به اندازه یک سر سوزن!) و نمیدونید از کجا شروع کنید به بنده این افتخار رو بدین که راهنماییتون کنم. کافیه که شماره تماستون رو وارد کنید تا در سریع ترین زمان با شما تماس بگیریم.

اسماعیل بیگدلی

[vc_row][vc_column][gravityform id=”6″ title=”true” description=”true” ajax=”false”][/vc_column][/vc_row]

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

44 دیدگاه در “بهترین سبک برای شروع خوشنویسی انگلیسی

  1. سما گفت:

    ممنون از توضیحات خوب و کاربردیتون

  2. سید کیوان یوسفی گفت:

    می‌خوام خط کاپرلیت رو به صورت حرفه ای یاد بگیرم
    ۰۹۱۲۰۴۲۷۱۸۵

    1. سلام متاسفانه دوره کاپرپلیت هنوز شروع نشده. اما دوره هندرایتینگ رو شروع کردیم.

      1. خانم غلامی گفت:

        سلام ممنون از راهنماییتون می خوام پیوسته نویسی رو یاد بگیریم تا خط خوانا و زیبا داشته باشم ۰۹۱۰۱۰۰۰۴۲۲

        1. سلام بسیار عالی. لطفا با شماره ۰۹۲۲۷۰۷۸۶۰۸ تماس بگیرید. ممنونم

  3. یوسف عبدلی گفت:

    باسلام خدمت استاد گرامی

      1. مجيد گفت:

        سلام برای آموزش خط کاپریلیت چه اقدامی باید انجام بدم و اینکه آیا دوره ی غیر حضوری هم وجود داره ، چه وسابلی باید تهیه بشه ، ممنون

        1. سلام انشاالله به زودی دوره کاپرپلیت هم برگزار میشه. در حال حاضر داریم دوره هندرایتینگ رو تکمیل میکنیم. کافیه که پیج اینستاگرام رو دنبال کنید.

          1. آتنا.ف گفت:

            سلام
            برای یادگیری پیوسته نویسی
            هزینه اش چقده؟

          2. سلام شما بهتره در دوره حرفه ای یا جامع هندرایتینگ شرکت کنید. تمام توضیحات در سایت موجوده

          3. سلام لطفا به بخش دوره هندرایتینگ مراجعه کنید ممنونم

      2. مژگان گفت:

        سلام هندرایتینگ رو میخواستم شرکت کنم . ۰۹۹۰۲۵۷۴۴۷۵

        1. سلام خسته نباشید لطفا دوره هندرایتینگ از سایت خریداری کنید
          https://latincs.com/0to100-handwriting/

          1. غلام عباس پلنگی گفت:

            با سلام
            مایل به شرکت در دوره هندرایتینگ غیر حضوری می‌باشم و نیازمند راهنمایی شما

          2. سلام خسته نباشید در خدمتتون هستم اگه ممکنه تماس بگیرید و یا از طریق واتساپ ارتباط داشته باشید

  4. الی گفت:

    سلام میخوام پیوسته انگلیسی رو یاد بگیرم ۰۹۰۲۵۱۰۱۵۹۱

    1. سلام بسیار عالی دوره غیرحضوری هندرایتینگ رو شرکت کنید. توی سایت توضیحات کاملی در رابطه با دوره هندرایتینگ داده شده. اگر به مشاوره نیاز دارید لطفا به ۰۹۲۲۷۰۷۸۶۰۸ تماس بگیرید. متشکرم

  5. روح نواز گفت:

    از توضیحاتتون ممنونم. جزو هر دو گروهم اما الان گروه اولم. ۰۹۱۹۵۷۹۸۹۶۳

    1. بسیار عالی. شما میتونید از هندرایتینگ شروع کنید و بعدش کاپرپلیت رو بگذرونید

  6. Mahsa گفت:

    درود بر شما
    هدفم یادگیری خط کاپرپلیت
    ۰۹۱۰۸۴۸۰۴۱۱

    1. سلام انشاالله به زودی جزوه و دوره آموزش کاپرپلیت آماده میشه

  7. سامان گفت:

    سلام من ۱۲ سالمه نمی دونم چه دست خطی برای من خوبه بین لاتین و پیوسته نویسی منو راهنمایی کنید ممنون میشم.

    1. سلام. بهتره در ابتدا هندرایتینگ (پیوسته نویسی) رو آموزش ببینید و با وجه به سنتون زمان زیادی برای یادگیری دارین. بهتره آموزش اصولی رو شروع کنید. در دوره هندرایتینگ شرکت کنید و تمام ابزار هندرایتینگ رو خریداری کنید. در خدمتتون هستم

  8. یزدانی گفت:

    سلام می‌خوام پیوسته نویسی و کاپرپلیت یاد بگیرم…آیا شما آموزش هم میدید؟هزینه اش چقدر میشه.
    m.yazdanii4030@gmail.com

    1. سلام دوره پیوسته نویسی داریم فعلا. کاپرپلیت به زودی انشاالله

  9. فاطمه گفت:

    سلام من یک کتاب خوشنویسی گرفتم که به شیوه ویواچی با خودکار رو آموزش میده.
    ازبین دو دسته ای که شما گفتید من توی دسته اول قرار میگیرم.
    شیوه ویواچی برای من مناسبه یا نه؟؟

    1. سلام نام کتاب رو به انگلیسی ارسال کنید

  10. M.M گفت:

    سلام میخواستم بدونم اسم خط تحریری که توی فیلم هابیت ازش استفاده شده(خیلی مثال دیگه ای یادم نیست)اسمش چیه؟و آیا یادگیری اینترانتی فایده ای داره؟

    1. سلام خسته نباشید راستش دقیق نمیدونم چه خطی منظورتونه اگه میتونید عکسش رو برام واتساپ کنید

  11. عباس گفت:

    سلام دستخط انگلیسی رو خیلی علاقه دارم

    1. سلام بسیار عالی ما در خدمت شما هستیم

  12. nme14 گفت:

    سلام و خسته نباشید مقاله خوبیه ,, فقط یک سوال : آیا خط پیوسته برای کسی که کار نکرده باشه خوانا هست چون من به شخصه نمیتونم بخونم و فقط بعضی از کلمات رو متوجه میشم ,, این باعث میشه کسانی که باهاش کار نکردن متوجه نشن

    1. خواهش میکنم. بله رسم الخط پیوسته نویسی کرسیو کاملا شناخته شده برای اکثر افرادی است که به نوعی یا خط انگلیسی آشنایی دارند. البته این طبیعی است که خط هندرایتینگ کرسیو به دلیل متصل بودن حروفش کمی ناخواناتر میشه

  13. عاطفه گفت:

    سلام
    من سبک کاپرپلیت رو‌میحوام یاد بگیرم
    ۰۹۱۳۲۷۳۴۲۰۷

    1. سلام وقت بخیر متاسفانه فعلا دوره برای سبک کاپرپلیت نداریم به محض ایجاد دوره اطلاع میدیم ممنونم

  14. میساقی گفت:

    با سلام و احترام لطفا با بنده تماس بگیرید با تشکر
    ۰۹۳۶۷۳۰۳۶۴۶

    1. هادی گفت:

      خیلی جاها در اشتباه هستین دوست عزیز، یه چیزی که مد شده قلم دی‌پ و آبلیک هست ، دیپ dip از کلمه dipping به معنی فرو بردن میاد، dip pen به همه قلمهایی که به جوهر فرو میبرن اطلاق میشه و بعد از اختراع خودکار و خودنویس اصلا dip pen گفتن چون قبلش قلم میگفتن لازم نبود به فرو بردن هم اشاره بشه قلم نی نستعلیق هم dip pen هست ،
      حالا به قلم مورب oblique dip pen میگن و به قلم مستقیم straight dip pen, و اینکه جوهر sumi سنتی ژاپنی که مشکی هست و جوهر ‌سنتی مسکی ایرانی از دوده حاصله از سوزاندن بلوط و انواع چوبها بدست میارن یعنی کربن خالص که باعث ترد شدن فولاد و به طبع nib و خوردگی زودهنگام tip یا point یک نیب در اصطکاک با کاغذ میشه و اینم اشتباهه، و …. و انتقاد چیز بدی نیست خیلی چیزا رو اشتباه به خود شما یاد دادن توو ایران ، و واقعا بعضی وقتا منزجر کننده ست، اگر بخواین اشتباههاتون رو بدونین من در خدمتم

      1. سلام وقت شما بخیر خیلی ممنونم از توضیحات کامل شما بله اصطلاح دیپ در اصل به اشتباه در ایران استفاده میشه مثل بسیاری از کلمه ای دیگه. خودم هم قبلا راستش متوجه نبودم اما سعی میکنم این کلمه رو با یک کلمه مناسب تر جایگزین کنم. ممنونم

  15. رها گفت:

    ۰۹۰۵۲۸۵۳۲۵۰ خط کاپرپلیت

  16. آیلین گفت:

    سلام میشه فرق بین هندرایتینگ و پیوسته نویسی رو بگید ؟ممنون

    1. سلام وقت بخیر در کل هندرایتینگ به معنی دستخطه و پیوسته نویسی به معنی دستخطی که حروفش به هم دیگه وصل هستن. اما اینجا هندرایتینگ همون پیوسته نویسیه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *